torsdag 6. desember 2012

Go Gagnam style !

Day & Night
Love and Dance


Verdens skjønneste nisseMina *Elsker*


British Glam Rock... ;)


Til ære for Mike... med et adri så lite "kompromis" i midten :)


Hope.. for all things good in the year to come


Christmas tree "Gagnam style" !

5. desember og juletreet er på plass(!) Jaja...Fint å være tidlig ute med noe. Adventstake har vi ikke kommet til enda... 
Først, hvorfor i huleste tok vi ikke med julepynten vår fra Norge?? Husker jeg tenkte; nysj..vi skal jo bare være der i to år... men og så? Hva tenkte jeg videre.. at det ikke er jul i Singapore? 
Dermed måtte vi ut på handletur. Etter lunsj og et glass vin med min kjære venninne Kristy, så fikk vi "kjøpe-juletre-ånden" over oss ;) Og med snek det seg noen puter også inn i bildet! Ih.. Mike får epileptisk anfall når jeg kommer hjem med (enda flere!!) puter (eller nok en te-lys holder!!) - så jeg passet på å spe på med et "britisk flagg", som jeg visste han ville synes var OK. Det funket! 
Uten "my personal shopper" hadde jeg aldri klart det. Jeg hadde nok endt opp med et passe skralt tre fra IKEA med et par, tre kuler på. For enkelthets skyld. "Vi skal jo bare være her i to år..."  
Men jeg skjønner jo nå at vår noe asketiske skandinaviske stil kan sees på som nokså "stusselig" i forhold til hva som forventes her. Et juletre skal symbolisere varme..! Og det skal visst ikke være "hull" i treet... hehe.. -for å gjøre en lang historie kort; I år går vi for et mer Gagnam style tre! 
Det beste (må jeg vel si) er at jeg synes det ble skikkelig hyggelig! Veldig annerledes fra det jeg er vant med fra Norge, men dog fint på sin måte. 
"It´s only rock n roll", er min kjære fars favoritt uttrykk, og det er det jeg tenker når jeg ser på vår julepyntede sofakrok... hihi 
Det blir nok jul i år også... Hey - jeg har til og med bestillt pinnekjøtt. Riktignok fra New Zeland...men det er så "lokalt" man får det her ;)

Savner alle våre der hjemme, men tiden flyr så vi får bare la oss rive med! woop wop :D 

LOVE&HOPE -------SHARE&JOY--------DISCOVER&OPEN UP------YOURHEART----XXX




Translate

Populære innlegg