onsdag 21. november 2012

Catching up...

Building project outside our bedroom... 

Home sweet home...

A rainy day at the office...

Working in Singapore

Sånn, nå er det akkurat passe lenge siden jeg besøkte bloglandia! Instagram har tatt helt over, men må jo holde minneboken min noenlunde up to date!
Jeg har begynt i ny jobb! Og det har ikke bare tatt tiden min, men det var et nokså stort sjokk for den stakkars kroppen min som gikk inn i "hvilemodus" en gang i februar?! 
Men herlighet så deilig det var å få den jobben! Maks heldig var jeg. Vi snakker 50 prosent stilling i NBAS, en organisasjon som i all hovedsak jobber med å fremme bilaterale forbindelser mellom Norge og Singapore. Som koordinator er jeg med på å skape ulike "plattformer" for det norske næringslivet her nede - arrangementer hvor de kan møtes og inspirere samt bli inspirert. For å si det veldig kort.Vi må jo holde sammen ;D 
Det skjer noe hele tiden og bare de siste to ukene har jeg snakket med blant annet den norske utenriksministeren, EBE og - Ingrid Espelid ! haha... må le. Ikke helt hva jeg hadde sett for meg skulle skje her i Singapore, men nå kom jeg jo hit med åpent sinn - og alt kan skje! 
Spennende tider med andre ord. Hjemlengselen kommer - og går...heldigvis. Singapore viser seg fra stadige nye sider, - dog været er det samme dag ut og dag inn! Akkurat i det jeg tror "høsten har kommet" skinner det opp til nye 32 grader! Godt er det, for sol og varme holder den verste hjemlengselen i sjakk. Og nå har jeg jo en morsom jobb også..! 
Snart ni måneder i Singapore..(!) - dagene går... 

Snart tilbake ;) 

L o  v e , bless, Let l o v e rule xxx

1 kommentar:

  1. Var visst inne og kommenterte på helt feil innlegg, men da får vi bare kommentere her også! ;)
    Velkommen tilbake til blogglandia, du har vært savnet! Savnet er du forøvrig på alle vis, og jeg gleder meg som en unge til vi ses ganske så snart!!!!!!!!! <3
    Stor gladidegklem her også :)

    SvarSlett

Translate

Follow by Email

Populære innlegg