mandag 13. februar 2012

BEST of times !!!

Nydelige minner fra en minnerik helg!


Fabuløse oppvaskhansker!


RRRrrrr...


Kort fra en herlig barndomsvenninne; Tonemi! -
L o v e it!!!

Poesi fra nydelige Sirimi!
Fantastisk vakkert ! *gleder meg til å gifte meg!!! *Noen som har tenkt på alt!!


Rosa champagne, verdens beste sjokolade og something blue for the wedding..
fra mine 2 enestående Maid of Honours!

Opplevelse for livet!!

Kjenner at jeg LEVER! hehe..


Bobler i en lite "boble"! 


Vi gærne har det godt!!
Se så FLOTT! 
En stor del av den dyrebare gjengen som kom for å drikke meg ut! 

I alt 29 av mine herlige venninner på Hemsedals største hytte! Ordet L u k s u s har fått en hel ny dimensjon etter denne helgen! ! Mine to forlovere tok den helt ut og fikk fraktet oss i helikopter fra Holmen i Asker til Skogshorn i Hemsedal(!) Det hører med til historien at det var det siste jeg kunne ønsket meg! Selv min forlovede har forbud mot å bli med på slik galskap om hans kompiser skulle finne på noe så crazy... vel, man vet ingenting før man har prøvd!! ;D 
Veldig kort fortalt så dukket A&C opp på døren min med rosa bobler, sjokolade og en lekker liten nødvendighet til bryllupet! Godjentene kjenner meg! ;D Jeg måtte bare omstille hodet mitt på at nå skulle jeg drikkes ut! Etter to flasker og masse hysterisk fnising bar det av sted... jeg pakket , men fikk ikke lov til å ta med meg pikkpakket(?) Ok... det er sikkert en finte, tenkte jeg. 
Og flere finter fulgte på, noen ufrivillige også visstnok ettersom A&C bor i hhv Harstad og Sandefjord og ikke helt visste hvilken retning vi skulle i. De klarte i alle fall å forvirre meg totalt!! Og da vi plutselig(!) kom frem til et helikopter som var så bittelite at selv jeg fikk lange ben, så trodde jeg virkelig ikke mine egne øyne. Min eneste trøst var at disse to utvalgte venninnene mine skulle hoppe i "døden" sammen med meg, og hva gjør man ikke i "lykkerus" - sikkert moro på den andre siden også..tenkte jeg ;) Nei, det tenkte jeg faktisk ikke... tror i grunnen jeg sluttet å tenke i det jeg satte meg inn! ;)) Mr M og MiniM vinket oss trygt avgårde og jeg fikk en deilig ro over meg! Herlig opplevelse var det , tro det eller ei! 
På en hytte ventet en haug med fine venninner, alle talglys var tent selv om det fortsatt var lyst ute - og da vet du at du er kommet i det rette selskap ;)) Ubeskrivelig god mat(!!) ble servert ,og utover kvelden ramlet den ene herlige venninnen etter den andre inn. For en lykke! 
Jeg skulle være kort ;) 
Dagen etter fikk jeg starte med en deilig frokost, - tett påfulgt av whisky&cola! Som en hyllest til gamle dager! :)) Ikke at jeg har drukket det så ofte etter frokosten, men ok... så var vi  i gang med morsomme leker ute i det nydelig været! Stemningen steg i den grad den kunne stige (den var i utgangspunktet jevnt høy fra vi ankom! :)), og i ren luksus-stil kom der et team med folk utenfra som serverte deilig fiskesuppe til lunsj! ! Videre gjorde vi klar til å innta partybussene for nå skulle vi visst på afterski!! Det er klart! Man trenger på ingen måte å stå på ski først! :D Og du gode tid for et liv! Stinn brakke, live band som spilte digg musikk, - champagne i m e n g d e r takket være en av mine vakre venninner som kom over en gammel gal kjenning! Ekte Hollywood treatment med andre ord!!! :D * Eller ekte Hemsedal treatment, om du vil!*
Så tilbake til hytten i supergod stil! Loylehey ;)) 
Partybussen skulle ønske han var en heftig formel 1-sak! Og jeg tror ikke det var for at vi var kjedelig å ha med på tur (!!) ;) Gleder meg til å se bilder av dansegrethemi som etter sigende hadde et heftig poledancing-kurs (i 150 km/t på landeveien)! 
Vel, kvelden fortsatte i samme rene luksus-stilen! - Full tapas-oppdekning av et team som til og med tok seg av oppvasken! Jeg trodde jeg var målløs da, men det var vel egentlig alt som skjedde under middagen som tok kaka! Samtlige reiste seg opp og sa noen fine ord om hvordan vi kjenner hverandre. Flere leste nydelige dikt, noen hadde til og med laget egne dikt! Andre dannet et "englekor" og sang av full hals de fineste ord.. og vi alle sammen lo og gråt om hverandre! Ubeskrivelig... virkelig uvirkelig !
Gudene må vite hva jeg har gjort for å fortjene et slikt fantastisk utdrikningslag, men om jeg skal si én ting jeg selv mener jeg er veldig god på, så er det å "samle på" fine, gode, snille, smarte, herlige mennesker!!! Til alle dere som var med og til alle dere som var med i ånden; hver og en av dere beriker livet mitt mer enn dere aner! 

L o v e A l w a y s
xxx
M

2 kommentarer:

 1. så fantastisk!
  her har du minner for livet;)

  Og den trusa...grr... Må jo gjøre susen...!

  ;)
  Ha en hjertego' kveld!

  SvarSlett
 2. Herlige ord om ei helg som egentlig var så fantastisk at den ikke kan beskrives med ord!!!!!!!!
  Jeg smiler stadig fra øre til øre, og det kommer jeg sikkert til å gjøre fram til bryllupet! Etter det vet jeg ikke hva jeg kommer til å gjøre, for det antar jeg kommer til å bli en vanvittig opplevelse! Lenge leve kjærligheten!!!! <3<3<3

  SvarSlett

Translate

Follow by Email

Populære innlegg