torsdag 10. februar 2011

DIY or PSETDI
Å sy forheng til dette flotte klesskapet gikk greit, men jeg hadde ikke kommet langt i "NM i sying for barn" for å si det slik.. hvis det finnes..??
Jeg skulle ønske jeg kunne si at det å "installere" disse forhengene gikk som en drøm, men hva er vitsen med å lyge for en selv; det var et sant mareritt(!)

Jeg er litt av den sorten at jeg fint kan utsette et gjøremål, men når jeg først bestemmer meg for at noe skal gjøres, så gjøres det! Selv om det betyr at jeg må klippe stål med en sløv kjøkkensaks til jeg får blemmer på hendene. 
Grusomme blemmer er INGENTING mot å måtte lete etter en tang i verktøykassen til min kjære. Det er et eget kapittel. 
Jeg skal nok investere i mitt eget verktøy"skrin" en vakker dag skal du se.. hehe ;)

Vel, prosjekt garderobeskap er fullført og det blir nok en liten stund til min neste DIY.

Do It Yourself
or
Pay Someone Else To Do It 

That´s the question ;)

Answer: I can´t afford to pay someone else.. 


Det som er litt fantastisk oppi det hele at jeg allerede har glemt hvor plagsomt det var å sy... - Litt som å føde... Det var kanskje å overdrive en smule...


Når det er sagt, så er jeg veldig glad for gjesterommet vårt. Vennerommet. Et av de viktigste rommene vi har i huset. 
Mr M er engelskmann og hadde helst sett at det kom med et "ensuite baderom". Han har noen planer i så måte, og det blir spennende. Jeg ønsker meg marokkanske fliser på det gulvet(!) ;D 


Morsomt å ønske. Drømme. Enda en fin ting med bloggen. Man får satt ord på det.
Stakkars julenissen - ønskelister er " so last year"; Tenker han nå er travelt opptatt med "bloggrollen" sin...


Liten digresjon der.


Under ser dere glimt fra vennerommet vårt. Det er favorittrommet mitt med hensyn til lyset som kommer inn vinduene om morgenen. Er det sol, er det ubeskrivelig vakkert.
Topp start på dagen!Nina Campbell- tapeten må nøye seg med en ramme 
denne gangFeel at home

Happy weekend all! LOVE xxx M5 kommentarer:

 1. Det ble jo kjempebra, flinke du!!!
  Jeg er skikkelig imponert, og hadde jo håpet du skulle inspirere meg med nok et prosjekt i nær framtid.. ;) Ser dog at det kan gå på helsa løs, så bare hold deg i ro ei stund, hi hi..
  Satser på å innta det fiiiine rommet om ikke altfor lenge! :)
  Stor klem fra ei med symaskinskrekk :))

  SvarSlett
 2. yey.. you did it, den ble så bra ! dere har jo en super fin gjeste soverom ..får dårlig samvittighet å la dere sove i vår gjestesoverom :o God kveld til deg søta..

  SvarSlett
 3. @Nordllys: Rommet er ditt whenever, darling! =) Å sy er faktisk passe morsomt, men det var det hersens førarbeidet som tok piffen fra meg...nåler meg her og nåler meg der; symaskin-nålen brakk intet mindre enn 3 ganger! (jeg kjøper nye Lisa!;)) Men, for en deilig følelse å ha det gjort! God helg, snuppa <3

  SvarSlett
 4. @RumahKami: SILLY woman! ;)) Sier du som legger sjokoladekuler i verdens søteste innpakning + selvlaget kort på gjestesengen når vi kommer; med den varmeste hilsen!! Det er jo som å komme til et luksushotelell á la Bali jo...! LOVExx

  SvarSlett
 5. psRK. ..bare hakket bedre, For dine personlige hilsner er uslåelige. xx

  SvarSlett

Translate

Follow by Email

Populære innlegg