mandag 12. mars 2012

Bedtime...

En suite


Brilliant shower :)


Sweet dreams...

Jeg bare må dele bilder av soverom/bad med dere! De av dere som har fulgt meg en stund skjønner at dette er langt fra den virkeligheten jeg er vant til i Norge.. . Nå får jeg virkelig levd ut flere sider ved meg selv ;) Hjemme i Norge; et erverdig gammelt hus med et fantastisk sjarmerende bad - til dette super urbane opplegget hvor det helt klart har vært en med sans for art deco inne i bildet. Jeg er heldig. Hvis du på dette tidspunktet spør hva jeg liker best, blir jeg svar skyldig! Jeg digger å legge meg samt våkne til dette synet.. selv om jeg har angst for å slå albuene mine på alle kantene som stikker ut ;))
På den andre siden... ro og fred utenfor vinduet er nok mer verdt i det lange løp. Helt sikkert.
Nå kan jeg nyte det ekstra ettersom jeg vet at det er for en begrenset periode... -apropos begrenset;  jeg er temmelig dårlig på det å begrense meg.. ;))

So before bedtime...

Happy meal :D


I dag fikk jeg ikke trent - *ikke i dag heller* bør jeg vel si. I mitt stille sinn har jeg valgt å drøye den store treningsmengden til ETTER bryllupet i april. Da vil jeg ha plenty av tid. All tid nå går til bryllupsforberedelser. Det er tross alt viktigere enn den ultimate kroppen - f*** it! Et par cellulitter fra eller til kommer ikke til å legge demper på vårt bryllup - det er i alle fall 100% sikkert ;D 

Noe med det sunneste man kan gjøre for seg selv, er å glede seg selv. Trening er absolutt en god måte å gjøre det på. Men i kveld gjør jeg det ved å nyte et bedre måltid bestående av det dere ser på bildet over. Mr M er i Australia for øyeblikket og jeg lukser meg med et glass vin derfra ;) D´Angelo på høytalerne, MiniM drømmer søtt... livet er godt. Savner mine dyrebare venner i Norge, men de skal jeg heldigvis se snart! Dessuten har jeg tatt med meg noen minner fra noen av dem også... telysholderne dere ser på bildet er fra Grethemi og Carinami! Det gleder ekstra! :))

Sagt om vinen jeg nyter i kveld: Innocent Bystander 
Our very charming enfant terrible; Innocent Bystander is made to be drunk while watching the world go by. They are playful and exotic wines made in earnest. 

Watching the world go by... da har jeg visst plukket ut den riktige vinen i dag da ;)) Dessuten minner  den meg om en annen god venninne(som elsker Pinot Gris), AnneLenami! ;)  Ikke farlig å være langt borte når man har så mange fine mennesker som fyller ens hjerte (!)

*****Live life enjoy it to the fullest you can be lucky one day unlucky the next be grateful take care of the ones you love love! *****

Mxxx 
3 kommentarer:

 1. Flink du e å skrive Mona! Koselig å ta et dykk inn i din spennanes hverdag. Fint med ei sånn utsikt. Her på Jessheim e det FLATT!! KOs deg nyt vin og livet. Lykke til med forberedelsene!! Klæm fra mæ

  SvarSlett
 2. Den utsikten er jo bare helt sinnsyk!!!!!! Har jo dog et snev av høydeskrekk, men det skal jeg vel klare å "glemme" på et slikt sted! ;)
  Koselig også at jeg allerede er med deg der nede!!! <3
  Det er lange avstander gitt, men det fikser vi, fina! Og nå ses vi jo snart igjen!!!! Hi hi hi hi......
  Love u!!!

  SvarSlett
 3. Ooooh nice... Nå fikk jeg den gode reisefølelsen, gitt ;) Deilig med litt forandring i hverdagen, selv om hjemme stort sett er best. Dóg hadde det ikke vært så veldig dumt med flere reisedøgn i året - til eksotiske strøk. Singapore, sa du? Aldri vært der, men virker spennende :) Du får kose deg videre! Og ja, den treninga kan man alltids ta senere ;p Får ikke trent noe særlig om dagen jeg heller, og jeg har ikke engang bryllupsforberedelser å skylde på.

  Ps. Takk for tips om Jieldé lampa, den er virkelig råflott! :) Har sikla på den lenge, men den er litt sånn "spare til" kind of sak, spess gulvlampa i krem til nesten 9000,- :p

  SvarSlett

Translate

Follow by Email

Populære innlegg