lørdag 10. mars 2012

Tell me how you live...

Aftenposten hadde en "interessant" artikkel i dag for oss bloggere.. "Det er rot som gjelder i virkeligheten" var overskriften...Les den her om du vil.
Hvem innbiller seg at interiør-bloggere lever i en rotfri verden, egentlig?? Det er forskjell på dagligdags rot og et vanvittig kaos, - som de viser til på bildene. Et overfyllt vaskerom f.x gjør meg  rett og slett gal (dog lever jeg i beste velgående), og selv om det 90% av tiden råder et kaos der, så streber jeg i alle fall etter å ha orden. Ikke tar jeg bilder av det å legger ut på bloggen min heller.. hva skulle det i grunnen være godt for?
Interiørblogger er vel i utgangspunktet til for å inspirere den estetiske sansen hos de som interesserer seg... eller hva? Og blir man deprimert over at andre later til å ha det ryddigere enn en selv, så må man heller ty til annen "underholdning" ;))

Her ser du i alle fall spisestuen vår ut etter en herlig dag ute på farten.. :) Noen vil ikke kalle dette rot en gang, men viser det for å illustrere at bildet av "virkeligheten" endres kontinuerlig også i et tilsynelatende ryddig og "strøkent" hjem. Ref bildene fra i går, i forrige innlegg ;)

Sitat fra artikkelen; «Interiørhysteri er motetyranni. Jeg føler meg øyeblikkelig ukomfortabel når jeg trår inn over dørstokken i et hjem hvor det er viktigere hvordan interiøret tar seg ut enn at mennesker lever, trives, vokser og utvikler seg», skriver en leser.


Jeg forstår hva leseren prøver å si, men det er for sneversynt og i utgangspunktet kan dette tolkes som en dårlig kamulflert unnskyldning for at man ikke klarer å holde en viss orden selv.  That´s the reality, maybe.. ;) God lørdag, enten den er rotete eller ikke! :)
ps. Så lenge talglysene er tent, er det kos ;D

2 kommentarer:

 1. Det er mulig det er slikt et kaos i hodet mitt at jeg må ha det ganske så ryddig rundt meg for å finne roen!? ;)
  Who cares!!!???? Som du sier, muligens de som ikke er i stand til å ha det ryddig selv.....
  Vi har da alle våre ting, og rot har man nok av rundt seg, så helt greit at du sparer meg for vaskerommet ditt, ha ha ha....
  Kos deg!!! Gleder meg til å sjekke ut alle stedene du noterer på lista! :))))
  Bamseklem

  SvarSlett
 2. Amen, var det første jeg tenkte, du har helt rett. Hvem i all verden har interesse av mitt rot? Jeg leser andres blogger for å bli inspirert og å lære.

  Takk for kommentar hos meg, men hvit eller svart stol? vet ikke enda...

  SvarSlett

Translate

Follow by Email

Populære innlegg