onsdag 14. mars 2012

Testing -Testing!


Dette innlegget er for spesielt interesserte! De fleste av dere har fått med seg at jeg skal gifte meg med mannen i mitt liv om kun kort tid! Nøyaktig én måned til i dag :)) 

I dag er skoene til bryllupet i boks!! De blir bare finere og finere jo mer jeg ser på dem! 

I n L u v!

Det er noe litt "patetisk" over bryllupsforberedelser, med det at forholdsvis banale ting plutselig blir så voldsomt viktig! ;)
Alt fra sko, kjole - til make up, parfyme, glitter og stas og ikke minst undertøyet(!) - blir med ett ekstemt viktig! Hehe... - Når det i utgangspunktet ikke handler om det i det hele tatt. 
Men la det være sagt; tar man bort denne gleden så sitter man strengt tatt igjen med formaliteter...og hvor moro er egentlig det!

Jeg koooser meg med alt dette dill-dallet, selv om det er litt stress også ;)

Jeg gikk bananas inne på MAC cosmetics i dag! Damen klarte å overbevise meg om at orange og bronsje til øynene mine er det jeg skal ha! Hjelpes... i forretningen før det, ble jeg anbefalt gulltoner og lilla! 

Jeg valgte det sprøeste alternativet. Gull-brun-tone-skygger har jeg plenty av ;) 

Her har jeg rett og slett kastet på meg sminken for å få et inntrykk, men jeg må si at det faktisk kan gå! Det må være lov å tørre litt, selv om man helst skal se "usminket" ut i anledning bryllup...

Jeg må tenke på saken...leker meg med forskjellige farger på munnen.. korall, nude, rosa, orangerød!! 

M o r o med farger!

Kom gjerne med innspill. 

Med fargeglad hilsen på en onsdag kveld i Singapore!

xxx
M
3 kommentarer:

 1. Nyydelig sminka, du kommer til å være en strålende vakker brud:-) Jeg stemmer for nude(med litt gloss), eller korall...:-) Mitt beste tips er å passe på bh/singlet/t-skjorte-hals-skillet...blir fort litt ujevnt brun, og regner med du har fint vær der nede i Asien:-) Jeg brukte tube-topp stort sett hele tiden siste mnd, jeg. Funka kjempefint!! Ellers må jeg bare si at det er utrolig morsomt å følge deg på reisen, gleder meg til å få referat fra bryllup og reisen, skulle så gjerne vært med!!!!!! *Men skal være med i tankene, altså, og sender maaaasse gode vibber din vei! Stor klem

  SvarSlett
 2. He he... Her er du i gang med testinga ja! Det er jammen ikke lett å bestemme seg!!!!
  Min første tanke var at bildet oppe i midten hadde den beste versjonen, men jeg er også enig med kommentaren over at nude med gloss er god stemning! :)
  Keep up the good work, love!
  Bamseklem

  SvarSlett
 3. Utrolig kult med oransje øyenskygge, det kledde du! :-) Leppestift og sminke er ikke mine sterke sider, men less is more når det kommer til lepper, for min del.

  Misunner deg Barbados, Karibien er så deilig, lengter tilbake! Misunner deg derimot ikke bryllupsforberedelsene, jeg er den typen som ga f... i hele den biten og bare reiste til Las Vegas i all stillhet. "Bare" papirarbeid ifm vårt bryllup altså, men Vegas var GØY!, læll!

  Synd jeg ikke kjenner deg(har bare felles kjente), skulle gjerne sett enda flere bilder fra både Singapore og Barbados når det store skal skje...! Masse lykke til nå i innspurten, gleder meg til å lese her på bloggen:-)

  SvarSlett

Translate

Follow by Email

Populære innlegg