torsdag 30. desember 2010

Happy New Year!


Siste innlegg før vi går inn i det nye året! Menyen er satt og jeg ser frem til en fin avslutning på et fantastisk år! Fyrverkeri og feiring for barna starter i firetiden på stranden her ved oss, og så er det hjem å kose seg videre inne i varmen. Jeg elsker å lage mat, - prøve nye retter, og i morgen skal jeg blant annet endelig lage fransk sjokolade-terte som jeg har tenkt på så lenge! Har hatt oppskriften en stund, men måtte finne den riktige formen ;)
Gleder meg til å ta i bruk serviset som jeg har beholdt etter mamma, men som har ligget i esker til nå(!) Endelig har det fått sin rettmessige plass! 
I casa de Monas drømmer! ;) 
Uendelig mange takke-tanker til Mr M for at han er med på å gjøre livet mitt så vakkert!X

Stor takk til dere alle som har vært innom bloggen min denne måneden! Setter stor pris på at dere bryr dere, og at dere legger igjen kommentarer. Dette er bare begynnelsen, og jeg gleder meg til et spennende "blogge-år" i 2011! 
- Et spennende år for øvrig!
Måtte alle deres drømmer for 2011 gå i oppfyllelse xxx
 

4 kommentarer:

 1. Nå kommer jeg helt klart til å få et godt 2011! :-) Mona, du sprer bare glede og varme, (...og fine ord og bilder :)

  Ønsker deg og Mr M, herlige Princess Mina og kosebamsen Leo et fantastisk 2011.

  SvarSlett
 2. Godt nytt ar til deg og dine!! Blir fint a folge det i det kommende aret ogsa!!! Goooood nyttarsklem,

  SvarSlett
 3. Hei Mona. Jeg blir like imponert hver gang! Når jeg føler tiden ikke strekker til så tenker jeg bare på deg, og da finner jeg plutselig tid til det meste :) Ønsker deg og dine et minst like fantastisk 2011. Nyttårsklem........

  SvarSlett
 4. Du nydelige Mona..gjør det så koselig førr alle rundt dæ. Du e en gledesfaktor. Glede mæ masse tell å se dæ meire i år. Elske minneboka di<3
  Sees snart og takk førr praten nettopp;-)
  Nyttårsklem fra Mokis

  SvarSlett

Translate

Follow by Email

Populære innlegg