søndag 6. mars 2011

Mote møter bolig...


Det skulle ta meg 35 år før jeg tok fastelaven "alvorlig" og   ga meg i kast med å bake vannbakkels..(!) Det kan hende det tar like mange år før jeg gjentar "suksessen"... ;)
Men vaniljekremen berget den noe underlige baksten, og sammen med skiVM (5 mil + Northug m.fl...HEIA NORGE!) ble dette en fantastisk minneverdig fastelaven! 
Dog spent på "blåmandagen" som følger i morgen ;)Rykende fersk RUM som gjør at jeg bobler over av inspirasjon!!!
Det er en sammenheng mellom mote og interiør som er nokså interessant om man tar et lite dykk i temaet. Det gjør RUM, og måten man bor på skal etter sigende gjenspeile hvem man er, - det man drømmer om, samt det som gjør en trygg...

Riktignok ser man på det ut i fra en designers perspektiv, men alle og enhver kan sikkert kjenne seg igjen. "Si meg hvordan du bor; og jeg skal si deg hvem du er..."

Jeg vet ikke helt.
 Men spennende er det. Nyanser er spennende. Det uforutsigbare, ikke minst!

Jeg er en "jeans og singlet"- dame, og selv om jeg gjerne skulle gått i kjole og skjørt mye mer enn det jeg gjør, så vinner som regel vanedyret i meg ;) Klesvalget mitt er nokså klassisk og stilrent vil jeg tro; jeg styrer nærmest konsekvent unna de største "trendene".  

Hva angår interiør, så kan dere jo bedømme selv...
(hva sier tingene jeg omgir meg med om drømmene mine??)

Jeg har forresten blitt tatt opp som medlem hos NIB , og er altså å betegne som en "interiørblogger" ;)
Det tar jeg som et kompliment!
Jeg kommer dog fortsatt til å skrive om det som faller meg inn, og interiør er jo bare én av flere viktige faktorer i det gode liv som jeg er opptatt av! 

Hver måned har NIB en utfordring. Gå inn her å se hva det går ut på. Morsomt. Pluss masse inspirasjon å hente om man skulle få "interiør-sperre"...

Jeg har en utfordring til dere, forresten. Egentlig er det jo min egen utfordring; men under ser dere bilde av peisen i tv-stuen vår. Dette kunne vært et flott blikkfang, - men så langt har vi ikke kommet.

Jeg lurer på om det kunne vært morsomt med en farge inni peisen... Merk; vi bruker den ikke.
Det store spørsmålet er hvilken? Hvordan? Er det best som det er, eller hvorfor ikke leke litt... ;)


Hva mener du?


Ps: Et hvert hjem bør ha en kettlebell(!) Genial treningsform!
Og man kan spise så mange fastelavensboller man bare vil..!

Ha en nydelig uke alle sammen! 
Jeg tror ikke på blåmandager - jeg satser på at den blir gul og fin!

LOVExxxM

1 kommentar:

  1. så koselig med vannbakels :) har ikke bakt noe i år, måtte konsentrere med to barn som savner pappaen deres. Ha en sin mandag.. så gøy med masse fine ting ! klemmer

    SvarSlett

Translate

Follow by Email

Populære innlegg