mandag 14. mars 2011

Sweet..!


Black&white etter mamma



mmm elle melle...

Noen dager har man, - og bruker man mer energi enn andre dager... MiniM fyller år om 10(!) uker og det er viktig å prøvebake (mest mulig) i goood tid ;D

The hummingbird bakery-boken er et sukkertøy av en bok. Jeg ble inspirert av lavendel-kakene, men endte opp med sjoko-cupcakes dekket av en interessant mascarponekrem(!)

Kan noen finne opp en god erstatning for melis (værsåsnill)...melis er så søtt at det gjør vondt å spise. Men fine ble dem jo... 
Leogutten (the dog!) fikk ingen cupcake, men snek seg til å spise papiret.. ! 

Vel, ville i grunnen bare dele en fantastisk link med dere. Se SweetPaulMagazine for en glad kombinasjon av mat, interiør og foto! Bildene på side 50-57 var spesielt fascinerende og inspirerende! ENJOY!

LOVE M

6 kommentarer:

 1. Det gledes veldig til å smake en slik! =)

  SvarSlett
 2. Fantastisk Mona, du får det alltid til! Har denna søte boka sjøl - nån anbefalinge på ka som funka eller ikke funka? Finaste tirsdagen tel dæ! ;)

  SvarSlett
 3. Så fine bilder og kaker!! :-) Jeg lurer på, sammen med Alba, hvordan får man muffensen til å bli flat på toppen slik at pynten blir lekker og enkel å ta på?

  Alba bakte verdens beste muffens i går, som hevet seg stort og flott, og kom ut av ovnen som et spist fjell. Ikke lett å legge melis på dem, nei..... :-)

  Er det faktisk slik at pynten dekker for at toppen rett og slett er kuttet av?

  SvarSlett
 4. Takk for koselige tilbakemeldinger! Tonje...jeg tror de fleste oppskriftene her funker! ;)) Til helgen skal det bakes ostekake m bringebærkrem på browniebunn... det må bare være den ultimate kombinasjonen =D
  Hehe, Anita...jeg har ikke kuttet toppene! Men muffins lages på en litt annen måte enn cupcakes...selv om ingrediensene er de samme. Man har gjerne flere egg i muffins -og man pisker de sammen med sukker (til eggedosis), noe man ikke gjør når man lager cupcakes...kanskje det er forklaringen på flate topper..?? =) Deler gjerne oppskriften; bare si fra! xxx M

  SvarSlett
 5. Så cupcakes og muffins er ikke det samme? :-) Jeg har hele tiden trodd at det bare var en språkvariasjon, men nå vet jeg at det ikke er det. Det her må jeg virkelig undersøke nærmere. Jeg må bake en og hver og sammenligne.:-)

  SvarSlett
 6. Hehe..gjør det - jeg er gjerne med i testpanelet ;)) <3 deg!

  SvarSlett

Translate

Follow by Email

Populære innlegg