fredag 1. juni 2012

A very good start!
Mina´s første førskoledag i Singapore! Path´s Schoolhouse ligger like ved her vi bor, og etter å ha passert denne nydelige lekeplassen noen ganger stakk vi innom og forhørte oss litt. Mina var hjertelig velkommen til å gå der i en og to måneder om hun ville.
Så her skal hun altså oppholde seg i juni og trolig deler av juli også før hun begynner på Overseas Family School i august. OFS er en veldig mye større skole og jeg tror Path´s skole er en glimrende start for henne.
Det koster en bitteliten formue, men etter å ha sett henne i dag er det verdt hver en krone! Mina´s engelsk-kunnskaper blir stadig bedre og i dag da læreren leste en historie for dem (med en fantastisk innlevelse må sies), lo Mina så hjertegodt at jeg måtte le jeg også :) Deilige jenta mi!

Etter et par timer fikk jeg tillatelse av Mina til å gå meg en tur (hurra!! :)) - og da jeg kom tilbake et par timer senere var de i full sving bokstavelifg talt. Mina danset og koste seg og gjett om det varmet mammahjertet mitt! :D
Hun kom løpende mot meg og spurte om jeg ikke kunne gå meg en tur til... - hun ville være der mer(!)

Med andre ord en meget vellykket førstedag!
Som dere ser av bildene så er det på stell her i byen ;) Kan ikke huske å ha sett en så grønn lekeplass før...
Ved ankomst sjekkes hvert enkelt barn for feber(!) og prikker i hals. Hendene desinfiseres og så kan skoledagen begynne ;) Dette skjer altså hver dag. Ikke noe tull.
Når barna hentes kommer gjerne foreldrene kjørende og barnet blir fulgt ned trappen og inn i bilen.  Smooth! ;))

Nå er det helg! Og vi har mye kos på programmet. Men jeg vet ei lita prinsesse som ikke gruer seg til mandag ;))

Gode helg til dere også! xxx M
2 kommentarer:

 1. PERFEKT mona... djeez, det skjer noe på skolefronten altså. haha.. flirer av at Mina ber deg gå nok en tur. Normalt griner jo ungene.. så dette lover godt fremover. Tommel opp for dere. Klem til miniM.
  Klem Mokis

  SvarSlett
 2. Så flott at det gikk så bra! Det må lette mammahjertet veldig! :)
  Ønsker dere en fantastisk helg og så ser vi bare om vi får skravlet litt på søndag... :)
  Smaskesuss til deg fine! <3

  SvarSlett

Translate

Follow by Email

Populære innlegg