torsdag 20. januar 2011

Uke 3

Under kommer noen glimt fra uken. Jeg hadde bursdag, og de vakreste øyeblikkene er dessverre ikke tatt med her. 
Som å våkne til blomster, gaver og kort på sengen, etterfulgt av verdens beste klemmer fra mine.. beste M´er! Kameraet passer naturlig nok litt dårlig inn i slike stunder... mener jeg. Slike øyeblikk skal kun nytes!

Dagen etter ble jeg feiret av mine fantastiske flotte venninner. Like nydelige inni som utenpå! Vi hadde en minnerik kveld "in Hell" (intern). Gavmilde, gode, glade, - gledesspredere av noen venninner! 
Love

Ellers kan jeg konstatere at jeg ikke har vært særlig tro mot nyttårsløftet mitt; Å være mer til stedet i det jeg gjør...
Jeg tar meg selv i å være litt vel effektiv... På vei fra stuen til kjøkkenet for å hente en klut, - rekker jeg å gjøre 15 andre ting på veien dit... - hvilket medfører at det jeg i utgangspunktet skulle gjøre...måtte vente litt (ikke bare litt). 
Jeg må kanskje kunne sies å være tro mot mantraet mitt i det minste; DIN...do it NOW....

Først tenkte jeg at jeg måtte velge..men neida, det er jo bare å gjøre alt i "tur&orden"...!
Hente meg inn! Bursdagsgave til meg selv... glad kaffe!Horisonten fra vinduet vårt. Jeg har en forkjærlighet for trær, og min gode pappa kunne påpeke at hvert eneste trær "på linjen" var forskjellig... Vakkert! Jeg maler, men forhaster meg ikke...Lerretet er ca halvferdig ;)Mr M..VenninnekosVenninnegave (love it!!)

1 kommentar:

  1. herlige du som fortjener en fiiin feiring.. vi har ikke hatt vår feiring da , så det kommer mer :) ha en fin du skjønneste..

    SvarSlett

Translate

Follow by Email

Populære innlegg